Qui Som?

QUI SOM:

A CrossFit Garrotxa, a part de ser coaches certificats per CrossFit Inc., som uns apassionats crossfitters, i estem molt compromesos amb l'objectiu de promoure la salut i el benestar de les persones. Al noste box trobaràs un ambient inclusiu, on ningú és deixat enrere i on cada persona et coneixerà pel teu nom. Un espai on no tan sols puguis anar a entrenar guiat i supervisat en tot moment pel nostre equip, sinó també un lloc on puguis fer amics i conèixer gent.
A CrossFit Garrotxa som una comunitat per damunt de qualsevol altra cosa.

 

EL BOX:

El nostre box és una nau industrial de quasi 600m2. No esperis trobar miralls o màquines. En canvi. sí que trobaràs coses com rems, cordes, kettlebells, barres olímpiques, pilotes medicinals o anelles. A CrossFit Garrotxa nosaltres som les màquines.

 

QUÈ TROBARÉ A CROSSFIT GARROTXA?

Un equip format i preparat per tal de guiar-te i acompanyar-te en l'aventura de millorar la teva salut i la teva forma física. No importa si no has fet mai esport. Si estàs buscant un canvi a la teva vida i sentir-te millor nosaltres t'ajudarem . Comença aquest viatge en un ambient inclusiu i de diversió, acompanyat d'una comunitat que et recolzarà en tot moment.